Ανακοίνωση για Λειτουργία της Μεταμοσχευτικής Κλινικής

  • Home
  • News
  • Ανακοίνωση για Λειτουργία της Μεταμοσχευτικής Κλινικής

Share This Post

Αγαπητοί φίλοι,

Ο Διευθυντής του ΟΚΥΠΥ κ Κύπρος Σταυρίδης επικοινώνησε με το Σύνδεσμο μας σήμερα Κυριακή 19 Ιουνίου, 2022  και μας ενημέρωσε ότι η Κλινική ξεκινά τη λειτουργία της, χωρίς άλλη αναβολή, την 1η Σεπτεμβρίου, 2022 . 

Ως εκ τούτου η εκδήλωση διαμαρτυρίας ακυρώνεται.

Το αποτελέσματα αυτό είναι η προσπάθεια όλων των μελών το ΔΣ του Συνδέσμου καθώς και η πίεση που ασκήθηκε από την εξαγγελία της διαμαρτυρίας μας.

Το ΔΣ του Συνδέσμου Μεταμοσχευμένων Κύπρου θα ήθελε να ευχαριστήσει τα μέλη του για τη συμπαράσταση και τη προθυμία να δώσετε το παρόν σας στη διαμαρτυρία για το άνοιγμα της Κλινικής Μεταμοσχεύσεων.

Αυτή η συμπαράσταση είναι που μας δίνει κουράγιο για να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τη βελτίωση της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των Μεταμοσχευμένων ασθενών.

Το θέμα θα παρακολουθείται και θα σας ενημερώνουμε σχετικά.

 ΡΙΚ: Ηχητική Συνέντευξη κ Κόρτα.

 Μαρίνος Κόρτας,

Πρόεδρος
Δ.Σ Συνδέσμου Μεταμοσχευμένων Κύπρου

Πιο κάτω Σχετικό Άρθρο από το alphanews.live που λέει ότι ο ΟΚΥπΥ: Από Σεπτέμβριο λειτουργεί η Μεταμοσχευτική Κλινική του ΓΝ Λευκωσίας.

Η Μεταμοσχευτικη Κλινική του Γενικού Νοσοκεμείου Λευκωσίας με δυναμικότητα 8 κλίνων τίθεται σε λειτουργία σε ειδικά διαρρυθμισμένη κλινική την 1η Σεπτεμβρίου 2022, ανακοινώνει ο ΟΚΥπΥ. 

“Το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας αποτελεί το μοναδικό τεταρτοβάθμιο νοσηλευτήριο της χώρας μας και η λειτουργία της Μεταμοσχευτικής κλινικής εμπίπτει στις προσπάθειες προσφοράς όλων των υπηρεσιών υγείας προς στον ασθενή.”
“Η λειτουργία της κλινικής σε ξεχωριστό χώρο είχε αναβληθεί λόγω της έξαρσης της πανδημίας”, εξηγεί. Μια ανακοίνωση που έρχεται μετά την εξαγγελία των μεταμοσχευμένων ασθενών για διαμαρτυρία το πρωί της Δευτέρας, λόγω της μη λειτουργίας και ύπαρξης Μεταμοσχευτικής Κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση τους, «η παρουσία όσο το δυνατόν περισσοτέρων ατόμων, μεταμοσχευμένων και μη, θα προσδώσει στην εκδήλωση τη δυναμική που πρέπει, έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος, που δεν είναι άλλος από το άνοιγμα της κλινικής».
Η διαμαρτυρία που θα λάβει χώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, στις 10:00 το πρωί, θα κρατήσει δέκα λεπτά σε μια προσπάθεια να διαφανεί η δυσαρέσκεια και η απογοήτευση τους προς τους αρμόδιους «για τις κούφιες υποσχέσεις» που λαμβάνουν τα τελευταία χρόνια.

Περισσότερα στο: https://www.alphanews.live/cyprus/okypy-apo-septembrio-leitoyrgei-i-metamosheytiki-kliniki-toy-gn-leykosias

Scroll to Top