ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΚΥΠΡΟΥ-ΕΛΛΑΔΑΣ

  • Home
  • Events
  • ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΚΥΠΡΟΥ-ΕΛΛΑΔΑΣ

Share This Post

Μέσα στα πλαίσια της Διακρατικής Συνεργασίας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ), της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Σύνδεσμος Μεταμοσχευμένων Κύπρου και η Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών &
Μεταμοσχευμένων Ελλάδας πραγματοποίησαν φιλικό αγώνα Μπόουλινγκ. 
Ο φιλικός αγώνας πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κύκκος Μπόουλινγκ, στη Λευκωσία, την Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2019 και ώρα 4.00μμ και εντάσσεται μέσα στα πλαίσια της προετοιμασίας των δυο ομάδων που θα λάβουν μέρος στους φετινούς Παγκόσμιους Αγώνες Μεταμοσχευμένων, τον Αύγουστο, στο Newcastle, στην Αγγλία.

– Ευχαριστούμε τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού (ΚΟΑ) που με την βοήθεια του μπορέσαμε να διεξάγουμε αυτό το φιλικό αγώνα και συγκεκριμένα τον κ. Πάρη Αβρααμίδη που παρευρέθηκε για να παρακολουθήσει τον αγώνα και να δώσει τα μετάλλια στους αθλητές που διακρίθηκαν στην 1η 2η και 3η θέση.
– Επίσης ευχαριστούμε τον κ. Χρίστο Κουρτελλίδη (προπονητή της Κυπριακής ομάδας) που ετοίμασε την διοργάνωση του αγώνα και ήταν μαζί μας μέχρι το τέλος.

Τέλος Ευχόμαστε “Καλή Επιτυχία” στη Κυπριακή αποστολή που θα λάβει μέρος φετινούς Παγκόσμιους Αγώνες Μεταμοσχευμένων, τον Αύγουστο, στο Newcastle, στην Αγγλία.

Photos

Video

Scroll to Top