ΛΑΧΕΙΟ – ΚΛΗΡΩΣΗ – 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

  • Home
  • Events
  • ΛΑΧΕΙΟ – ΚΛΗΡΩΣΗ – 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Share This Post

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο Σύνδεσμος Μεταμοσχευμένων Κύπρου ανακοινώνει ότι στις 09 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των Λαχνών της Λαχειοφόρου Αγοράς 2023 στα γραφεία του Συνδέσμου μας.

Οι Τυχεροί Λαχνοί είναι:

Οι Τυχεροί θα παραλαμβάνουν το Δώρο τους με το απόκομμα του Λαχείου.

Δ.Σ. Συνδέσμου Μεταμοσχευμένων Κύπρου

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Μεταμοσχευμένων Κύπρου αφού έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Οικονομικών με σχετική άδεια, έχει εκδώσει λαχεία για την οικονομική ενίσχυση του ξενώνα μεταμοσχευμένων ατόμων(όταν αυτοί προσέρχονται από απομακρυσμένες περιοχές όπως η Πάφος, Λεμεσός, Αμμόχωστος και Λάρνακα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για την πραγματοποίηση της μεταμόσχευσης ή της παρακολούθησης τους, μετεγχειρητικά, μέχρι την πλήρη αποκατάστασή τους), αλλά και της διαφώτησης του κοινού για τη Δωρεά Οργάνων για μεταμόσχευση.
Η στήριξη και βοήθεια σας με την αγορά του λαχείου θα συμβάλει στη διατήρηση του ξενώνα μας, που είναι πολύ σημαντική αφού δεν υπάρχουν αρκετές πηγές εσόδων. 
Ως εκ τούτου θα μπείτε σε κλήρωση για μεγάλα δώρα όπως: 2 Αεροπορικά ταξίδια, 5 Διαμονές σε ξενοδοχεία 4ων αστέρων, 2 προσκλήσεις για δείπνο και άλλα δώρα.
Το λαχείο είναι €5 και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιανουρίου, 2024 το απόγευμα στα γραφεία του Συνδέσμου και οι τυχεροί αριθμοί των λαχείων θα ανακοινωθούν σύμφωνα με τη σχετική άδεια του υπουργείου οικονομικών. Επίσης η ενημέρωση των τυχερών θα γίνει και τηλεφωνικώς τις επόμενες ημέρες και μέσα στο πλαίσιο της σχετικής άδειας. 

Ευχαριστούμε.

Δ.Σ. Συνδέσμου Μεταμοσχευμένων Κύπρου

 

Scroll to Top